Drumul tau in viata incepe aici
Become a member of Universitatea George Bacovia Bacau, right now!
Meniu principal
Avizier electronic
Departamente
Absolventii si Piata Muncii

Bine aţi venit!

Stimaţi prieteni!

Mă bucur să vă adresez urarea „Bine aţi venit!” pe pagina noastră de internet şi să ne cunoaştem.

Cheia cunoaşterii este INFORMAŢIA! Ea stă la baza comunicării între oameni. Comunicarea apropie oamenii. De aceea, este bine să comunicăm, chiar dacă avem păreri diferite despre lume şi viaţă, chiar dacă avem vârste diferite, preocupări diferite.

Prin COMUNICARE vom descoperi în mod sigur puncte comune care ne vor îndemna la dialog.

Întotdeauna ne vom dori o lume mai bună. Dar, ca să construim o altă lume, trebuie să o schimbăm, mai întâi, pe aceasta. Iar, ca să schimbăm lumea, trebuie să începem cu noi. Pentru aceasta, avem nevoie de informaţii.

Universitatea „George Bacovia” din Bacău are menirea de a vă pune la dispoziţie cunoştinţele necesare pentru o pregătire profesională temeinică, în domeniile economic şi juridic, prin programele noastre de licenţă şi de master. De asemenea, vă aşteptăm la cursurile de formare continuă. Oferta noastră se adresează atât elevilor de liceu, cât şi celor ce au absolvit o facultate. Indiferent de vârstă, vă aşteptăm cu drag!

Anii petrecuţi pe băncile amfiteatrelor noastre îşi vor pune amprenta asupra personalităţii dumneavoastră şi vă vor da posibilitatea, prin cunoştinţele dobândite, să profesaţi o activitate în domeniul economic, juridic sau administrativ.

Cu cât ajungem să cunoaştem mai mult, cu atât descoperim cât de mult nu cunoaştem!

Ca să evoluăm ca oameni, dar şi ca societate trebuie să cunoaştem nu doar mai mult ci, să cunoaştem bine şi să administrăm bine ceea ce cunoaştem!

De aceea, învăţarea trebuie să fie continuă, pe tot parcursul vieţii. Dacă acum 50 de ani învăţatul se termina la absolvirea facultăţii, astăzi, învăţatul abia atunci începe!

Aşadar, vă invităm să parcurgem împreună această „aventură” în cunoaştere şi să ne bucurăm tot împreună de rezultatele ei!

VENIŢI CU ÎNCREDERE la Universitatea „George Bacovia” din Bacău!

VĂ AŞTEPTĂM CU INTERES ŞI PRIETENIE!


Prof. univ. dr. Neculai LUPU
Rectorul Universităţii „George Bacovia” din Bacău
Activitatea de cercetare
Login
Nume utilizator:

Parola:

_MB_SYSTEM_REMEMBERMENu stiu nume utilizator...
Ti-ai pierdut parola?

Inregistreaza-te acum!
Communitarian Programmes Office
Anunturi si comunicate
UNI4-4
EUR-AS
Galerie foto
Cautare